Kolmiulotteiset kortit

 

käpy pinecone needlecelted squirrel figure


Minulla on pidemmän aikaa ollut mielessäni valmistaa kehyskortteja tai kolmiulotteisia kortteja ja ajatuksena oli yhdistää neulahuovutushahmoja osaksi niitä. Tässäpä siis muutama kokeilu.pöllö owl needlefelted figure neulahuovutettu 3D kolmiulotteinen kortti card SapiDesign

Ensimmäinen kokeilu ideastani oli tämä pöllö-kortti. Korttipohja toimii ikään kuin näyttämönä. Pohjaan on liimattu kuviopapereita lavasteeksi. Kolmiulotteisuutta tuo aito oksa ja villasta neulahuovutettu pöllö.

detail yksityiskohta pöllö owl needlecelted figure SapiDesign
Yksityiskohta kortista.

Seuraava kokeilu oli orava-kortti. Oravalla on häntäkin, mutta se jää kuvassa oikean kävyn taakse piiloon.

orava squirrel needlefelted figure neulahuovutettu hahmo eläin nisäkäs
Oravalla on häntäkin, mutta se jää kävyn taakse piiloon.

Niin sanottu lavasteosuus on tällä kertaa hieman graafisempi ilmeeltään. Korttipohjaan liimattu kuva metsämaisemasta on taidekalenterista leikattu.

orava squirrel needlefelted neulahuovutettu hahmo figure mammal nisäkäs SapiDesign

3D kolmiulotteinen kortti card orava squirrel detail yksityiskohta SapiDesignViimeisin kokeilu oli kauris-kortti. Leikkasin stansseilla ympyröitä ja pyöreän kehyksen, jonka koristelin stanssatulla köynnöskuviolla. Kortissa on melko simppelit värit, mutta kolmiulotteisuus tuo mielenkiintoisen lisän tähän korttiin.  Tämä kortti on idean kannalta viimeistellymmän näköinen kahteen edelliseen verrattuna. Kokeilemalla ja tekemällä idea kehittyy koko ajan paremmaksi.

deer paper frame needlefelted figure 3D card SapiDesign

kauris hahmo neulahuovutettu kolmiulotteinen kortti kehykset paperi SapiDesign

Tässäpä inspiraatiota joulukorttien tekemiseen. Mitä mieltä olet korteista? Kommentoi postauksen kommenttiosioon.

Muistathan, että voit seurata SapiDesignin tekemisiä myös somen puolella:Please, follow SapiDesign in Twitter (in English):

Kommentit