Sapin kortteilua

 Aika on taas vierähtänyt; enemmän tulee oltua aktiivinen somessa, jonne voi nopeasti lisätä kuvia ja vähän tekstiä. Tässä kuitenkin kortteja; kesän ja syksyn aikana valmistunutta.


Tämä kortti sai inspiraationsa kortin saajan harrastuksesta; itämaisesta vatsatanssista. 

Olin viime vuonna keväällä käymässä Berliinissä ja sielläkin piti paikalliseen "sinelliin" raahautua. Ostin mm. tämän intialaishenkisen paperilehtiön, joka on aivan ihana kaikessa väriloistossaan ja kimalluksessaan. Stansseja sielläkin oli tarjolla, muttei läheskään niin monipuolisesti ja kattavasti kuin esimerkiksi suomalaisissa tai brittiläisissä verkkokaupoissa. 

Olen tottunut melko yksinkertaiseen ja hillittyyn ilmaisuun korteissa, joten omien silmien tottuminen tähän runsauteen ja keskittyminen siihen, että kokonaisuus näyttää hallitulta, vei kyllä aikaa. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Kerro kommentoimalla postaukseen mitä mieltä sinä olet?

oriental royal blue luxury card SapiDesign
Itämaista tanssia harrastavalle onnittelukortti pyöreiden johdosta.


Hääkortteja tuli askarreltua ja kokeiltua uusia stansseja, joita on tullut hankittua pitkin vuotta, mutta ei ole ollut aikaa kokeilla. Vihreässä kortissa halusin poiketa perinteisistä, hillityistä hääkorttien väreistä. Laita kommenttia alle mitä mieltä olet kokeilusta. Tästä linkistä pääset katsomaan millaisia hääkortteja tein kesällä 2019.


wedding card green floral fauna couple SapiDesign
Villiä vihreää hääkortissa.


wedding card chipboard glitter SapiDesign
"Hääparille" -teksti on chipboard -leike. Kiva yksityiskohta kortissa.


violet wedding card couple bow SapiDesign
Tärkeän päivän onnittelukortissa ei kai voi olla liikaa glitteriä.😉

thank you card work group handmade SapiDesign
Henkilökohtainen kiitos eräälle työporukalle, jonka osana sain hetken aikaa olla.graduated artist grafts congrats card SapiDesign
Onnittelukortti vaikkapa artesaanille.
roses champagne lace green card SapiDesign
Onnittelukortti tärkeisiin hetkiin.Paperikuvioita stanssatessa tulee ns. ylimääräisiä kuvioita, joita ei tule käytettyä alkuperäiseen työhön. Niinpä syntyi idea siitä, kuinka ylimääräisiä kuvioita voisi hyödyntää korttien tekemisessä ihan uudella tavalla. Sommitteluun menee vain aikaa, mutta ehkä on välillä hyvä syventyä ja keskittyä johonkin täysillä. Mitä pidät lopputuloksesta? Kommentoi alle. Jos haluat lukea stanssauksesta eli paperikuvioiden tekemisestä, niin kurkkaa tänne.

assembled from pieces fox card SapiDesign
Kettu palasista koottuna.orange blue summer ends card SapiDesign
Onnittelukortti loppukesän väreissä. Taustan kuviointiin tarkoitettu stanssi on Sizzixiltä.

Kiitos postauksen lukemisesta. Mikäli haluat seurata minua somessa, niin se onnistuu seuraavilla tileillä:
Feel free to follow SapiDesign in Twitter (in English):Ihanaa syksyä teille kaikille! Joko sinulla on joulukorttipaja perustettu?

Kommentit