Maaliskuu 2020
Maaliskuu on ollut myllerrysten kuukausi kaiken kaikkiaan. Paljon on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Uskon kuitenkin, että tästä selvitään ja ehkäpä tulevaisuus on valoisa, nykytilanteesta huolimatta. Onneksi on tämä tekemisen maailma, jonne voi välillä uppoutua.

 Maaliskuussa ehdin maalata loppuun marraskuussa aloittamani kuivapastellityön. Mallina oli cavalierkingcharlesinspanieli Manu.

koira pastellimaalaus cavalierkingcharlesinpanieli softpastel dog portrait SapiDesign
Kuivapastellimaalaus koirastaKortteiluakin ehdin harrastaa pääsiäistä silmällä pitäen. Myös yksi onnittelukortti syntyi siinä sivussa.
handmade card diecutting embossing butterfly Hunkydory SapiDesign
Onnittelukortti

Ostin eräästä suomalaisesta verkkokaupasta uuden pupu-stanssin ja uuden kohokuviointitaskun; niitä täytyi päästä kokeilemaan.

Pupu-stanssilla ja uudella kohokuviointitaskulla tehty pääsiäsikortti.


diecutting butterfly egg Easter card yellow violet SapiDesign
Pääsiäiskortti vastaväreillä.


light blue Easter egg decoration gold bowtie cutting die Marianne Design SapiDesign
Raikas pääsiäiskortti.


Ostin joku aika sitten St. Peterburgin White Nights -vesivärit paikallisesta kivijalkaliikkeestä ja innostuin kokeilemaan niitä. Edellisestä maalauskerrasta onkin aikaa, ja sen huomaa tekemisessä. Vesivärisetin sävyt ovat oikein ihanat ja pigmentti niissä on hyvin vahva tavallisiin vesivärinappeihin verrattuna. Tämän vuoksi setin ruskeat ja vihreät sävyt ovat melkein mustia ja maalatessa täytyy olla pieni värikartta vieressä, jotta näen, että mikä nappi on mitäkin sävyä.

robin watercolors white nights vesiväri akvarelli maalaus painting SapiDesign
Vesiväreillä maalattu punarinta.


Maalauksesta muotoutui lopulta onnittelukortti. Foliodut nuotit kuvassa ovat minulle uutta tekniikkaa; siirtokuvien liimapinta hangataan tiukasti esim. paperille ja folio hangataan liimapintaan kiinni, jolloin esiin tulee ko. kuvio, kuten tässä esimerkissä nuotit.

robin watercolors white nights handmade card embossing SapiDesign
Onnittelukortti miehelle.

Tsemppiä kaikille, valoisaa mieltä ja pysykää terveinä!

Muistathan, että voit seurata SapiDesignin tekemisiä myös somen puolella:

Feel free to follow SapiDesign in Twitter (in English):

Kommentit