Maaliskuu 2019

pääsiäinen kranssi kevät Easter wreath spring cover picture SapiDesign


Tuttuun tapaan kokoan blogiin tämän vuoden maaliskuun tuotokset.


Marilyn Monroe Norma Jean actress portrait drawing illustration sketching SapiDesign
Marilyn Monroe
Naisten päivän, 8.3., kunniaksi kokeilin piirtää Marilyn Monroen muotokuvan. Paras versio ehkä noin kymmenestä on selkeästi tässä, jossa Marilyn on tunnistettavissa.
Aikomukseni oli piirtää myös Minna Canthin muotokuva Minna Canthin päivänä, 19.3., mutta piirtämiselle ei ollut tarpeeksi aikaa.


Greetings Happy Birthday card handmade mint turquoise SapiDesign
Onnittelukortti

first Easter card for this year handmade bunny easter eggs colours SapiDesign
Pääsiäiskortti

Muutaman kortin ehdin tekemään ja vuoden ensimmäisen pääsiäiskortin. Vanhasta kortista leikattu pääsiäispupu ja liimattu uuteen, värikkääseen taustaan. Hauskaa ja helppoa.

Easterdecor Easter Wreath spring colours SapiDesign
Keväinen ovikranssi

Minulla on ollut tapana vaihdella ulko-oven kranssia/ ovikoristetta vuodenajan mukaan. Pääsiäiseksi minulla oli juurikin tähän kranssipohjaan tehty pääsiäisaiheinen ovikoriste, mutta se on ollut melkoisen pelkistetty ja vaatimaton.
Ehkä ei ole ollut rohkeutta, näkemystä ja kokemusta tehdä näyttävää ja koristeellista. Ja suomalaisena on juurtunut selkärankaan, että yksinkertainen on kaunista.


frontdoor wreath spring Easter decoration renew recycled materials SapiDesign

En ole kuitenkaan voinut olla ihailematta erilaisia, värikkäitä ja runsaita ovikransseja, joita löytää esim. Pinterestistä. Niinpä napsin kaikki vanhat koristeet pois ja uudet tilalle. Kaikki koristemateriaali löytyi kotoa. Keltaiset ruusut mm. meidän hääjuhlan koristuksista, joihin pääset tutustumaan tästä linkistäAion myöhemmin tehdä oman blogitekstin tästä kranssista niin pääsette vertailemaan alkuperäiseen versioon.


pääsiäinen kevät ovikranssi värikäs runsaus rikkaus rakkaus SapiDesignMuistathan, että voit seurata SapiDesignin tekemisiä myös somen puolella:

Feel free to follow SapiDesign in Twitter (in English):

Kommentit